طريقة عمل الشيكولاتة FERERO ROCHER
- كمية من البندق السليم والبندق المجروش محمصين
2- شكولاته خام 200 جرام
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
5- قوالب اشكال ويفضل قوالب الميني كب كيك
*
*
الطريقة:
1- ضعى الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي
2-وتذوبينها
3- اضيفي كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا
4- اضيفي ملعقتاان نوتيلا على الخليط
*
*
طريقة عملها في القالب:
1 - ضعي كمية بسيطه جدا من البندق المجروش في القالب عشان يبان الشكل
2- ضعي خليط الشوكولاته
3- اضغطي حبه بندق كامله في نص الخليط
4_ بعد ما تنتهى ضعيها في الثلاجة حتى تجمد جيدا
*
*
الخطوهـ الأخيره
طلعيها من الثلاجة و اقلبيها طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه سيكون شكلها
*
والافضل طبعا ان تضعيها في قوالب ميني كب كيك وتلزقي كل اثنين مع بعض بقليل من الشوكولاته السايله وسوف تصبح مثل الكره
2- شكولاته خام 200 جرام
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
5- قوالب اشكال ويفضل قوالب الميني كب كيك
*
*
الطريقة:
1- ضعى الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي
2-وتذوبينها
3- اضيفي كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا
4- اضيفي ملعقتاان نوتيلا على الخليط
*
*
طريقة عملها في القالب:
1 - ضعي كمية بسيطه جدا من البندق المجروش في القالب عشان يبان الشكل
2- ضعي خليط الشوكولاته
3- اضغطي حبه بندق كامله في نص الخليط
4_ بعد ما تنتهى ضعيها في الثلاجة حتى تجمد جيدا
*
*
الخطوهـ الأخيره
طلعيها من الثلاجة و اقلبيها طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه سيكون شكلها
*
والافضل طبعا ان تضعيها في قوالب ميني كب كيك وتلزقي كل اثنين مع بعض بقليل من الشوكولاته السايله وسوف تصبح مثل الكره
إرسال تعليق